A Ladó Café színpadán minden este 20:00-tól jazz zenekarok adnak koncertet. Asztalfoglalást kizárólag vacsorázó vendégeink részére tudunk felvenni. A foglalás feltétele tehát az, hogy étlapunkról főételt válasszanak. Ételkínálatunkat ide kattintva olvashatják.

Amennyiben nem szeretnének vacsorázni, úgy lehetőség van 4500 ft/fő áron utalvány vásárlására is, ez teljes egészében lefogyasztható itt az étteremben például italokra, desszertekre is.
Az utalványt megvásárolhatják személyesen az étteremben, vagy online, az alábbi gombra kattintva :

GÁSPÁR JAZZ BAND

A Gáspár Jazz Band sikeres első fellépése arra motivált minket, hogy többször is visszahívjuk őket és immár már pár hónapja rendszeres fellépőink közt tudhatjuk őket.

Gáspár Pál – ének, benjo, gitár
Joe Fritz – klarinét
Gyárfás István – gitár
Juhász Zoltán – nagybőgő

MÓZES TAMARA

Mózes Tamara – ének/music
Gyárfás István – gitár/ guitar
Sárkány Sándor – bőgő/ bass

NORDIC VOCAL BLUE

2014. 10.16-án Norvégia egyik híres zenekara, a Nordic Vocal Blue, látogatott el hozzánk egy feledhetetlen jazz koncert erejéig.

On the 16th of October, 2014, one of Norvay’s iconic jazz band, the Nordic Vocal Blue, offered us an unforgettable jazz concert.

HOT ANTIC JAZZ BAND

2014.07.11-én különleges jazz koncertben volt részünk, a Hot Antic Jazz Band, Franciaország egyik legnépszerűbb zenekara lépett fel a Ladó Caféban.

HOT JAZZ BAND – VACSORA KONCERTEK

Minden szerdán 20:00

Várjuk mindazokat, akik ismerik, kedvelik a műfajt; barátságos, nem dohányzó környezetben szeretnének eltölteni egy hangulatos estét.

Kávéházunkban remek konyhával, táncparkettel várjuk közönségünket.

Javasoljuk, hogy foglaljanak asztalt!

URBÁN ORSOLYA ÉS A JAZZ TRIÓ KONCERTJE

csütörtökönként 20:00-kor

Klasszikus jazz örökzöldeket énekel Urbán Orsolya.

Berdisz Tamás— dob
Sárkány Sándor—nagybőgő
Koloncsák Zsolt—zongora

LUKÁCS ESZTER ÉS A SWING BAND

pénteken és szombaton 20.00-tól

Lukács Eszter a swinges stílusban énekli a legkedveltebb jazz – és táncdalokat. A művésznőt a Swing Band zenekar kíséri. A doboknál Cseh Balázs, Miseta Szandra zongorázik, nagybőgőn játszik Sárkány Sándor.

MÁTHÉ EVELIN ÉS JUHÁSZ ATTILA JAZZ DUÓ