ÁRPÁD MÉZES ALMA

Illata almás, fahéjas sütemények világába hívogat. Az aranyszínű, édes akácméztől, bársonyossá válik az íze, amely a frissen szelt almával egészül ki. Utóíze selymes, simogató. A szájban hosszú lecsengésű termék

530 Ft / 2 cl
1060 Ft / 4 cl

mézes alma

ÁRPÁD MÉZES ÁGYAS MEGGY

Illatában édeskés, mandulás, igazán meggyes, bonbonos. Ízében omlós, meggyes pite kissé édesen savanykás ízét érezhetjük mely az édes ízeket kedvelők kedvence.

620 Ft / 2 cl

1240 Ft / 4 cl

mézes meggy

CSABAI HÁZI BARACK

A barackpálinka gyümölcs aszalványon való érlelésének köszönhetően, illatában egy mélyebb tónusú barack zamat fedezhető fel.

590 Ft / 2 cl
1180 Ft / 4 cl

kis_csabai_barack (1)

ÁRPÁD VILMOSKÖRTE

Intenzív körteillat, gyümölcsös jegyek, szép érett körtére emlékeztet. Szájban a vilmoskörte értékei fedezhetők fel, édeskés, fűszeres az omlós körtére emlékeztető vajassággal.

690 Ft / 2 cl
1380 Ft / 4 cl

vilmoskörte kisusti

KISÜSTI BIRS

Erőteljes parfümös illat, amelyben a szegfűszeg és a citrusos illatok váltják egymást. A birsalma kompót muskotályos, fűszeres illatát idézi fel bennünk e pálinka. Szájban kimondottan telt és a gyümölcsre jellemző fanyarság fedezhető fel. Markáns, lendületes, fiatalos pálinka.

740 Ft / 2 cl
1480 Ft / 4 cl

ÁRPÁD PRÉMIUM BÍBOR MEGGY

Illatában visszafogottan elegáns, virágillat leheletnyi vaníliás beütéssel. Ízében uralkodik az édes cigánymeggy és a lekvárosság. A hosszan tartó utóíz mellé a meggyre jellemző marcipánosság társul, finom magzamattal harmonizálva.

590 Ft / 2 cl
1180 Ft / 4 cl

prem-meggy

ÁRPÁD CABERNET FRANC TÖRKÖLY

Finom, elegáns, fűszeres, ugyanakkor rendkívül komplex, sodró lendületű és mély. Édeskés nyitását étcsokis jegyek követik, melyet tanninos fanyarság tesz végtelenné. Önállóan fogyasztva kitűnő aperitif, mely a női szíveket is könnyedén megfogja. Csodálatos harmóniát nyújt olaszos fekete kávéval fogyasztva.

770 Ft / 2 cl
1540 Ft / 4 cl

pr_matias_törköly

CSABAI KISÜSTI HÁZI SZILVA

Illatában édes akácvirág illattal indít, melyben a friss jázmin és egy egész kis vanília érezhető. Ízében szilvalekvár fedezhető fel, amely rendkívül mély gyümölcsös karakterrel párosul. Utóízében a menta és az aszalt szilva krémessége érezhető.

630 Ft / 2 cl
1260 Ft / 4 cl